Симптоми и синдроми в стоматологията и медицината

0
Симптоми и синдроми в стоматологията и медицината

Симптоми и синдроми в стоматологията и медицината

Справочникът „Симптоми и синдроми в стоматологията”, който се издава на български с допълнението „и в медицината” е дело на доц. А. Глинник и доц. Третякович от Стоматологичния факултет на Минския Медицински Университет, Беларус.

Всеки практикуващ медик и зъболекар се нуждае от подобна справочна литература, към която може да посегне във всеки момент, който практиката му налага. Справочната литература е неотменна част от много области свързани с анатомията, химията, фармацията и др.

Трудно и на практика почти невъзможно е да се помни огромната информация свързана със синдромите и симптомите в медицината и стоматологията. Такава информираност разбира се, е и излишна при наличието на такъв добре подреден справочник, чийто джобен формат позволява той да бъде постоянен спътник на стоматолога.

Справочникът е насочен на първо място към практикуващите зъболекари и медици и е полезно помагало за студентите по медицина и стоматология.

Справочникът е преведен от д-р К. Кисов и за неговото оформяне изключително ценна беше помощта на г-жа Д. Минева и на д-р Веско Стоилов.

Справочникът като носител на богатата клинична медицинска информация ще бъде полезен на практикуващите медици и стоматолози, а също и на студентите медици и стоматолози.

Предговор
Упътване за използване на справочника
Симптоми
Синдроми
Речник на медицинските термини
Указател

Поръчай тази книга


  • Година: 2009
  • Издателство: Непрекъснато усъвършенстване
  • Страници: 176
  • Корица: мека
  • ISBN 978-954-92300-3-1

Вашият коментар